Live

Noe av det jeg liker aller best er å tegne og/eller snakke om tegning live, foran publikum. Jeg har vært på turnéer for Den Kulturelle Skolesekken og Vestfold Fylkeskommune, besøkt flere litteraturfestivaler med tegneshow og/eller presentasjon av illustratørvirke og holdt workshoper på bibliotek, skoler og et fengsel. 

iPad og Procreate-workshop

Med en iPad pro, vanlig iPad (fra 2018 og fremover) eller iPad Air (2019 og fremover) kan du tegne med en av de aller beste digitale pennene på markedet: Apple Pencil. I tillegg til gode program som Procreate eller Sketches Pro kan du lage gode, profesjonelle utseende tegninger.

Workshopen er en introduksjon i hvordan tegneprogram som Procreate fungerer, og de ulike verktøyene programmet tilbyr. Finn din personlige kunstnerstemme med de rette penslene — og dine egne personligjøring av disse — og la kun kreativiteten sette grenser!

Varighet: 2-3 timer. Utstyr: Apple TV eller projektor med HDMI-tilkobling. Deltagerne må enten ha egen iPad med Apple Pencil, eller så må det være tilgjengelig på kursstedet.

Tegnefortellinger!

Barn er proppfulle av kreativitet og gode idéer! Vi voksne har en tendens til å skrape vekk de første og mest umiddelbare idéene, noe som kan gjøre prosessen med å lage en improvisert fortelling vanskeligere … I dette tegneshowet heier vi på spontaniteten og bruker de idéene som ramler ut!

Jeg starter med en forhåndsbestemt intro og start på en fortelling. Så stopper jeg opp og spør publikum om hvordan hovedpersonen(e) kan se ut, tar i mot alle de ulike idéene og voila: Vi har en figur! Samme teknikk brukes for å la historien gå videre, og det pleier å bli spinnvilt!

Varighet: 30 minutter. Utstyr: Whiteboard eller flipover.

Illustratør?

Mange er nysgjerrig på hva en illustratør er og hvordan man jobber med illustrasjon. Dette er rett og slett et opplegg der jeg forteller om hvordan jeg jobber og tar spørsmål fra publikum etterpå. Jeg kan snakke om illustrasjon generelt, om en type illustrasjonsoppdrag eller ta utgangspunkt i en av bøkene jeg har jobbet med.

Varighet: 30-60 minutter. Utstyr: Projektor med HDMI-tilkobling eller Apple TV.

Virker noe av dette interessant? Ta kontakt for mer info. Jeg kan også skreddersy et opplegg tilpasset ditt arrangement etc. Jobber med utgangspunkt i Norsk Forfattersentrum sine satser.