Tilbake til bloggen

Det er evigheter siden jeg har blogga i noen som helst form, men i og med at jeg er aktuell med tegneserieromanen CLUE: Salamandergåten, sammen med krimforfatter Jørn Lier Horst, så tenkte jeg kanskje var et greit tidspunkt å starte igjen?

Boka sendes straks til trykken og kommer ut 11. mars på Kagge Forlag. Den kan forhåndsbestilles hos ark allerede , signert, og blir også å finne i alle Ark-forhandlere landet over når den kommer ut, i tillegg til andre bokhandlere, selvfølgelig. Jeg har ikke jobbet så mye med tegneserier de siste fem åra utenom et par mindre prosjekter, men jeg har drømt om å være med på en tegneserieroman siden jeg var 11-12 år gammel, og dette var et drømmeprosjekt som kom seilende. Jeg fokuserer 100 % på tegneserieskaping igjen, har tatt opp tråden for fullt, og det føles fantastisk fint.

Jeg kommer til å skrive litt om boka fremover, kanskje også vise litt behind the scenes-skisser og lignende, pluss andre ting jeg jobber med for tida.